Unngå sår som følge av inkontinensinkontinens Ufrivillig tap av kontroll over blæren og/eller tarmen. / Ofrivillig förlust av kontroll över blåsan och/eller tarmarna.

Det kan være utfordrende å bli kvitt inkontinens- og fukt avhengige sår hos gamle og syke pasienter, fordi sårene tilheler saktere. I tillegg er det begrensede ressurser på å følge opp disse pasientene. God sårpleie krever tid og kompetanse, sier Arne Jostein Langøen (sykepleier og dosent ved Høgskulen på Vestlandet).

En sensor som varsler om behov for tilsyn

DignaCare er en fleksibel sensor som festes enkelt på utsiden av inkontinensproduktet. Sensoren varsler om behov for skift av inkontinensprodukt via en brukervennlig app.
DignaCare sikrer en verdig hverdag for de som lever med inkontinens, og en enklere hverdag for helse- og omsorgspersonell. DignaCare frigjør tid til omsorg.

Med DignaCare får du:

  • Varsling om at inkontinensproduktet er vått, og må byttes
  • Unngår at sår oppstår som følge av fuktighet
  • Mer verdig omsorg for brukerne
  • En smartere hverdag for pleierne
  • Integrasjon med Sensio Pocket

Enkelt å komme igang

Steg 1

Sammen kartlegger vi hvem på omsorgsinstitusjonen som kan ha mest nytte av DignaCare.

Steg 2

Vi installerer en gateway, dere laster inn en app og vi gjennomfører en god opplæring. Dette sikrer den beste brukeropplevelsen for de som trenger omsorg, og for de som utfører den.

Steg 3

Vi finner de rette varslingsnivåene for hver enkelt beboer for å sikre individbasert omsorg. Løsningen er enkel i bruk og kan integreres mot ønsket varslingsflate.

Et forprosjekt har en fastpris på NOK 30 000. Omsorgspersonell får god opplæring slik at løsningen kan brukes på inntil 10 beboere. Alt materiell dekkes av DignaCare. Gevinstene dere har oppnådd kan vi dokumentere i etterkant av forprosjektet. Et oppstartsprosjekt varer i 2 måneder.

Ta kontakt med oss for å booke et forprosjekt.

Book et møte i dag

Lindis Vinje

Lindis Vinje

Product specialist

+47 918 83 190 lindis@senscom.no