SensCom ansetter Ellen Cathrine Andersen som ny administrerende direktør

SensCom har gleden av å kunngjøre at Ellen Cathrine Andersen blir en del av teamet som administrerende direktør fra 15. august 2022. Ellen har en spennende helseteknologisk bakgrunn. Hun har en imponerende merittliste innen utvikling av team og selskaper og kommer fra rollen som som administrerende direktør i EpiGuard.

«Vi er glade for å ha rekruttert Ellen, hun har en betydelig salgslederskapserfaring og har erfaring fra utvikling og kommersialisering av selskaper innen helse- og helserelaterte industrier. Ellen vil spille en viktig rolle når vi akselerer veksten av DignaCare-teknologien», sier Erik Urnes, styreleder.

“Rekrutteringen av en ny administrerende direktør ble igangsatt etter forespørsel fra Vegard Urnes som har vært administrerende direktør i SensCom siden 2019. Vegard og teamet har gjort en god jobb med ferdigstillelse av inkontinenssensoren og har etablert oss som en ledende aktør på det skandinaviske markedet innen inkontinenspleie. Vi er glade for at Vegard vil fortsette å jobbe med SensCom og DignaCare, med fokus på forretningsutvikling og internasjonal ekspansjon. Vegard vil også fortsette dialogen med våre partnere», sier Erik Urnes.

«Jeg gleder meg til å jobbe med Ellen. Vi har en viktig jobb å gjøre og jeg er takknemlig for at Ellen skal lede laget vårt», sier Vegard Urnes.

Ellen kommer fra stillingen som administrerende direktør i EpiGuard. Hun ledet EpiGuard fra et lite selskap til en internasjonal suksess under utfordrende markedsforhold. Hennes tidligere erfaring inkluderer blant annet Business Unit Director Immunology hos AbbVie og salgsdirektør i Yara Praxair. Ellen startet sin karriere som sykepleier ved Ullevål universitetssykehus.